Om oss

Idéen till SFKH uppstod när Johan började få ryggproblem och sökte vård. Väl i vårdsystemet tog allt lång tid, var väldigt standardiserat samtidigt som det gav resultat.

Nästa steg var att komma i bättre form för att undvika framtida ryggproblem. Efter flera rundor hos personliga tränare var slutsatsen densamma. Mycket var standardiserat, gav bra resultat men var också väldigt dyrt.

Idag jobbar vi därför med att digitalisera de verktyg och program som används för att hjälpa människor med deras ryggproblem. Det ska gå snabbt och smidigt att få hjälp hos oss, vara gratis eller kostnadseffektivt, och ge resultat!

omoss-heart

Affärsmodell

Det mesta på SFKH är gratis för dig eftersom vi vill kunna hjälpa så många som möjligt.

 

Och för att vi ska kunna fortsätta skapa nytt innehåll till SFKH får vi ibland betalt av företag för att förmedla produkter och tjänster. Det förutsätter att vi gillar och kan stå för produkten eller tjänsten. Sedan har vi ibland  annonsörer som visar reklam på vår sida.

Värdegrund

Vår värdegrund består av tre huvudsakliga principer:

  • Inkluderande

  • Rakt på sak

  • Generösa

Vi på SFKH

johan-ocklind

Johan Ocklind - Innehållsansvarig

Med 10+ års erfarenhet inom träning, kost och mindfulness utvecklar Johan nya idéer och nytt innehåll för att hjälpa dig med din hälsa.

niclas

Niclas Hjelm - Fysioterapeut

Legitimerad sjukgymnast, utbildad i Ortopedisk Manuell Terapi, doktor i Osteopati och mer därtill! 30 år av erfarenhet talar sitt tydliga språk varpå Niclas bidrar med vår avdelning kring skador.

ivan

Ivan Vuk - Personlig tränare

Personlig tränare, entreprenör och har drivit en av de största träningsbloggarna i Sverige. Syns flitigt i våra träningsvideos!

Ni hittar oss på:

Hantverkargatan 32
112 21 Stockholm

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta vara på SFKH.se godkänner du vår hantering av data. View more
Okej